Rövid poszt. Mindent lehet.

Erről a témáról semmiféle újdonságot nem tudok írni, a nem kormánypárti (lapok és hírműsorok nincsenek) oldalak már mindent megírtak. Igen, arról van szó, hogy a fideszes parlamenti gombok megszavazták, hogy a magyar felsőoktatás és az ezzel járó vagyon örök időkre Orbán Viktoré legyen. Egy darabig próbálkoztak hazudozni, de rájöttek, hogy fölösleges. A zombiknak semmi sem számít. Így nyugodtan be lehet ismerni, hogy azért szervezték ki a magyar állam egy részét Orbán alapítványaiba, hogy egy kormányváltás esetén is a Fideszé maradjon a felsőoktatás.

Párbeszéd formájában:

-          Orbán: „Idefigyelj, te Marha, most elrakom a zsebembe a magyar egyetemeket, és az ezzel járó párezer milliárd forintot. Minden az enyém lesz, akkor is, ha engem leváltanak. És te ennek örülsz.”

-          Marha: „Igen, nagyon örülök, hogy Te, Vezérem, a zsebedbe rakod a magyar állam egy részét, ott van a legjobb helyen, mert ha téged leváltanának- mármint, Soros, Biden és az EU, mert az ellenzék erre képtelen- akkor jön Gyurcsányné Fekete- Zay Jakab, beviszi a gyerekeinket az egyetemekre, buzivá neveli őket és elcsatolja az egészet Trianonba.”

Hát valahogy így valahogy így zajlik a kommunikáció a habonyi médiagépezet és a  szavazótábor között. És a fidesz népszerűsége töretlen. A jövő heti terv: alapítványokba fogják kiszervezni a magyar kormányt, a parlamentet, a rendőrséget és a hadsereget és a teljes állami vagyon az alapítványoké lesz. Örök főkurátor: Orbán Viktor. Ti meg játszódjatok előválasztósdit.  Oszt jónapot!